Kifinomult technológia biztosít kényelmet és biztonságot.

Az új SANTA FEt kategóriája élmezőnyébe emeli új, prémium, intelligens technológiája, azon belül is elsősorban kényelmi és funkcionális szolgáltatásai. Ismerje meg a hibrid és plug-in hibrid verziók kiemelkedően takarékos hajtásláncait, valamint az élvonalbeli biztonsági és online funkciókat.

Kényelem és praktikum

Intelligens kényelem és praktikum.

Az új SANTA FE a legkiválóbb kényelmi és praktikus szolgáltatásokat biztosítja, a rendkívül sokoldalú üléselrendezéstől kezdve az olyan mindennapos megoldásokig, mint az intelligens, motoros mozgatású csomagtérajtó. Családtagjai és barátai nagyra értékelik majd a megnövelt második és harmadik üléssori lábteret, a még tágasabb csomagtartót, valamint a belső tér stratégiai jelentőségű pontjain elhelyezett, ötletes tároló megoldásokat.

Interior view of the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV showing all the seats. 
Interior view of the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV showing a child adjusting the headrest

Kiválóan variálható ülésrendszer.

Első osztályú kényelem akár hét utas számára, tágas csomagtérrel megtoldva. Hosszú utazásra készül? A 40/60 arányban osztva dönthető, második sori üléseket eltolva a csomagok és az utasok igényei szerint módosíthatja a férőhelyeket. A második üléssort egyetlen gombnyomással előre húzhatja, így kényelmesen szállhat be a harmadik sori ülésekre.

A picture of the head-up display inside the new Hyundai SANTA FE SUV.

Head-up kijelző.

A head-up kijelző közvetlenül a szélvédőre vetíti az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a navigációs útba igazítás, vagy a figyelmeztető jelzések, és ezzel biztonságosabbá teszi az utazást.

KRELL prémium audiorendszer.

A KRELL prémium audiorendszer kimagasló hangzást biztosít. A tíz darab felső kategóriás hangszóró a SANTA FE minden utasát lenyűgöző zenei élményben részesíti. A 12 csatornás prémium erősítő legnagyobb teljesítménye 589 watt. A KRELL Automotive az Egyesült Államokban működő KRELL felső kategóriás audio-specialista prémium autóipari audiorendszereket fejlesztő márkája.

Image of the KRELL premium sound system inside the new Hyundai SANTA FE.

Kapcsolódás

Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben.

Az új SANTA FE magától értetődő módon megkapta a legújabb technológiákat, mint az okostelefon-tükrözés, és az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amellyel okostelefonjáról vagy szóban vezérelheti autóját. A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A close-up image of the upgraded wireless charging pad in the new Hyundai SANTA FE.

  Vezeték nélküli töltés.

  A továbbfejlesztett vezeték nélküli töltőfelület még nagyobb teljesítménnyel tölt, így hatékonyan képes gyorsan és egyszerűen tölteni a telefont, gubancolódó kábelek nélkül.

 2. A close-up image of the Apple Car Play and Android Auto screen in the new Hyundai SANTA FE.
  1

  Apple Car Play és Android Auto.

  Mostantól kábeles csatlakozás nélkül tükrözheti okostelefonját a 8 colos érintőképernyőre, köszönhetően a vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióknak.

 3. An image of a smartphone with the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app active.

  Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

  Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Távolból működtethető központi zár.

   Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: az új SANTA FE emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Célállomás autóba küldése.

   Navigációs rendszerrel felszerelt új SANTA FE esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Jármű keresése.

   Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

   A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni az új SANTA FEt – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, az alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Autó diagnosztikai információ.

   Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmazhat, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: Jármű állapot lekérdezése

   Jármű állapot lekérdezése.

   Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: az üzemanyagszinttől kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át az ablakok és a csomagtérfedél helyzetéig.

  1. 1
  Close-up of the all-new Hyundai SANTA FE AVN touchscreen with navigation system on screen

  Online útvonaltervezés.

  Az online útvonaltervezés lényege, hogy az útvonalat immár nem a navigációs rendszer processzora tervezi meg, hanem a Hyundai felhőben működő, nagyteljesítményű szervere. Hogy ez miért jobb? Mert így pontosabban lehetséges előre jelezni a forgalom alakulását és az érkezés várható idejét, és megbízhatóbban tervezhetők újra az útvonalak.

  Blue link Navigáció utolsó szakaszon function

  Navigáció utolsó szakaszon.

  Elképzelhető, hogy a vadonatúj SANTA FEvel valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel igazítja Önt útba.

  Teljesítmény

  Új motorválaszték: még takarékosabb, még erősebb.

  A nagyobb teljesítményhez kedvezőbb fogyasztás társul. Az új SANTA FE vadonatúj motorkínálattal lép piacra. Az új "R" dízelmotor kedvezőbb CO2-kibocsátást kínál, illetve ez az első olyan Hyundai modell Európában, amely megkapta az új ‘Smartstream’ hibrid és plug-in hibrid hajtásláncokat. A dízelmotorhoz új, nyolcfokozatú duplakuplungos sebességváltó (8DCT) társul, amely dinamikusabb gyorsítóképességet és kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást kínál.

  A close up of the Smartstream hybrid powertrain in the new Hyundai SANTA FE Hybrid SUV.

  Új 8DCT: nyolcfokozatú nedves duplakuplungos sebességváltó.

  Az új dízelmotorhoz csatlakozó, frissen fejlesztett, nyolcfokozatú, nedves duplakuplungos (8DCT) sebességváltó a hagyományos automata váltók finom kapcsolását a száraz duplakuplungos váltóknál is takarékosabb üzemmel társítja.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. An image of the 1.6 T-GDI turbo hybrid engine in the new Hyundai SANTA FE hybrid.

   1.6 T-GDI turbo hibrid.

   Az új SANTA FE 230 lóerős rendszerteljesítményű hibrid változatát az új 1,6 literes T-GDi (közvetlen benzin-befecskendezéses turbómotor) ‘Smartstream’ belső égésű erőforrás és egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátorról táplált, 44,2 kW teljesítményű villanymotor kettőse hajtja. A rendszer kettő- és összkerékhajtással egyaránt elérhető.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. An image of the 1.6 T-GDI turbo hybrid engine in the new Hyundai SANTA FE hybrid.

   1.6 T-GDi plug-in hibrid.

   A 2021 elején érkező plug-in hibrid kivitel az új 1,6 literes T-GDi ‘Smartstream’ közvetlen benzinbefecskendezéses turbómotort egy 66,9 kW teljesítményű villanymotorral társítja, az utóbbit tápláló lítium-ion polimer akkumulátor kapacitása 13,8 kWh. Ez a változat kizárólag összkerékhajtással rendelhető. A rendszerteljesítmény 265 LE.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. An image of the 2.2 SmartStream Diesel engine in the new Hyundai SANTA FE SUV.

   2.2 SmartStream dízelmotor.

   A négyhengeres ‘SmartStream’ dízelmotor legnagyobb teljesítménye 202 lóerő, maximális forgatónyomatéka 440 Nm. Az erőforrás két- és összkerékhajtással is rendelhető. Az új motorgeneráció blokkja acél helyett alumíniumból készült, így 19,5 kg-mal könnyebb. A motor egyéb komponenseit is átdolgozták, ami takarékosabbá tette az erőforrást. Emellett a motor új, 2200 baros befecskendező rendszert alkalmaz, ami nagyobb motorteljesítményt tesz lehetővé.

  1. 1

  Üzemmód- és terepüzemmód-választó.

  Hó vagy homok? Sportos vagy takarékos? Ön dönt. Válasszon a körülményekhez vagy hangulatához illő üzemmódot. A Sport üzemmód fokozott menetdinamikát kínál módosított kormányrásegítéssel, váltási pontokkal és gázreakciókkal. Az Öko üzemmód kiemelkedő takarékosságot biztosít: módosítja a gyorsítóképességet, a váltási pontokat és a klímaberendezés teljesítményét. A Komfort üzemmód normál teljesítményt, kedvező üzemanyag-fogyasztást nyújt.

  An image of the Terrain Mode Selector on the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV.
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Illustration of the snow terrain mode of the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV.

   Hó üzemmód.

   Az optimális vezethetőség érdekében úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a kerekek csúszós, behavazott úton minél kisebb mértékben pörögjenek ki.

  2. Illustration of the sand terrain mode of the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV.

   Homok üzemmód.

   Úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a jármű puha, nagy ellenállású útfelületen minél finomabban tudjon elindulni, és optimálisan tudjon haladni.

  3. Illustration of the mud terrain mode of the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV.

   Sár üzemmód.

   Úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a jármű csúszós, nagy ellenállású útfelületen optimálisan tudjon teljesíteni.

   HTRAC™ összkerékhajtási rendszer.

   Rossz idő? Hajtűkanyar? Semmi probléma. Az új SANTA FE innovatív HTRAC™ összkerékhajtási rendszere optimális vezethetőséget és kanyarvételi képességet biztosít, így Ön biztonságosabban és felszabadultabban vezethet a csúszós városi utcákon vagy a bukkanókkal tarkított országutakon.

   Side view of the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV.

   Vadonatúj járműplatform.

   Az új SANTA FE a Hyundai vadonatúj, harmadik generációs platformjára épül. Ez számottevő előrelépést tesz lehetővé a menetteljesítmények, a vezethetőség, a takarékosság és a biztonság terén.

   The MacPherson suspension of the new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV.

   Sportos futómű.

   A MacPherson rugóstagok fokozott stabilitást és komfortos rugózást biztosítanak. A többlengőkaros hátsó felfüggesztések még kényelmesebb rugózást kínálnak, ugyanakkor kevesebb helyet foglalnak el.

   Biztonság

   Vigyáz Önre és szeretteire.

   Az élvonalbeli Hyundai SmartSense biztonsági funkcióknak és az olyan fejlett vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően, mint az autópálya menettámogató funkció vagy a hátrameneti ütközéselkerülő támogatás, az új SANTA FE a prémium kategóriás szabadidőjárművekkel is felveszi a versenyt. Még automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer is rendelhető, amely leparkolja Ön helyett az autót.

   Illustration depicting the Hyundai Highway Drive Assist

   Autópálya asszisztens (HDA).

   Az új SANTA FE elsőként kapott autópálya menettámogató funkciót (HDA). A sávkövető asszisztens funkcionalitást az intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján sebességkorlátozással védett szakaszokon vagy zónákban automatikusan szabályozza a jármű sebességét. A kormánykeréken elhelyezett gomb segítségével egyetlen mozdulattal aktiválható a HDA rendszer.

   Three new Hyundai SANTA FE 7 seat SUVs parked next to each other.

   Távirányításos intelligens parkolást segítő rendszer (RSPA).

   Az új SANTA FE távvezérléssel leparkolható, illetve előhívható a parkolóhelyéről. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.

   The new Hyundai SANTA FE 7 seat SUV using the Reverse Parking Collision-Avoidance Assist.

   Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R).

   Az új funkció a hátsó és oldalsó radarok együttes alkalmazásával észleli, ha akadály felé tolatunk. Ilyenkor figyelmeztető jelzést ad le, valamint szükség esetén működésbe hozza a fékeket, így kerülve el az ütközést.

   Vigyáz Önre és szeretteire

   Az új SANTA FE Önre és utasaira is vigyáz. A hat légzsák (kettő elülső, kettő oldal- és kettő függönylégzsák) mellett jóval fejlettebb ütközésvédelmi teljesítményt nyújt a Hyundai vadonatúj járműplatformja. Az új szerkezet hatékonyabban képes elnyelni az ütközés energiáját, miközben az utascella a lehető legcsekélyebb mértékben deformálódik.

   An illustration of the six airbags inside the new Hyundai SANTA FE.

   Ismerje meg a hétszemélyes szabadidőjármű képességeit.

   Márkánk európai zászlóshajójaként az új SANTA FE nem csupán nagyobb, de jobb is lett. Tapasztalja meg a jobb helykínálatot, valamint a fejlett, intelligens technológiai újdonságokat, az ultramodern kapcsolódási megoldásoktól a kiemelkedően takarékos új hajtásláncokig. További részletekért kattintson az alábbi nézőképekre.