Még kifinomultabb technológia. Még több komfort és biztonság.

A kategóriája élvonalába tartozó, új SANTA FE Hybrid különösen nagy figyelmet fordít a kényelemre és a funkcionalitásra, amit olyan prémium, intelligens technológiák kibővített tárházával támogat, mint az új Smartstream hibrid hajtáslánc, vagy az élvonalbeli biztonsági és kapcsolódási szolgáltatások.

Teljesítmény

Új hibrid hajtáslánc: még takarékosabb, még erősebb.

Az új SANTA FE Hybrid közvetlen benzinbefecskendezéses turbómotorjához akkumulátorról táplált, nagyteljesítményű villanymotor társul; ez a dinamikus páros az üzemanyag-takarékosság új szintjét valósítja meg. Használatához pedig sem akkumulátort nem kell töltenie, sem vezetési szokásain nem kell változtatnia. A Hybrid zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között, olykor mindkettőt egyidejűleg működtetve.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. An illustration of the 265 horse power that the new Hyundai SANTA FE Hybrid delivers.

  Helytakarékos új járműplatform.

  Az új padlólemez lehetővé tette, hogy az akkumulátorcsomagot az utasülés alatt helyezzük el, így a takarékosabb üzem sem az utastér, sem a csomagtartó helykínálatát nem csorbítja.

 2. Illustration of the electric motor of the new Hyundai SANTA FE Hybrid.

  Nagyteljesítményű villanymotor.

  Élvezze az elektromos gyorsulást. A 44,2 kW-os villanymotor kiemelkedő forgatónyomatékot és csekély energiafogyasztást biztosít. Emellett álló helyzetből lenyűgöző gyorsítóképességgel ruházza fel az autót.

 3. Illustration of the lithium-ion polymer battery of the new Hyundai SANTA FE Hybrid.

  Lítium-ion polimer akkumulátor.

  Az 1,49 kWh kapacitású, nagyteljesítményű akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és az energiatárolásban egyaránt remekel.

 4. The new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV from the front driving down a highway.

  Új, hatfokozatú automata sebességváltó.

  Az új fejlesztésű, hatfokozatú automata sebességváltó hatékonyabban, gazdaságosabban működik elődjénél.

  Nagyobb teljesítmény. Kisebb károsanyag-kibocsátás. CVVD motortechnológia.

  A Hyundai kifejlesztette a világ első fokozatmentesen változó szelepösszenyitási (CVVD) technológiáját. A megoldás egyszerre szabályozza a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, miközben a környezetet is kíméli. A szelepvezérlési technológia a pillanatnyi menetkörülmények függvényében szabályozza a szelepek nyitásának és zárásának az idejét.

  Energiaáramlás.

  Az új Hyundai SANTA FE Hybrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba. Ezt az összetett energiaáramlást szemléltetik az alábbi animációk.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Illustration of the acceleration of the electric motor of the new Hyundai SANTA FE Hybrid SUV.

   Elindulás / kis sebességű haladás.

   Elinduláskor, illetve kis sebességű haladáskor az akkumulátorban tárolt elektromos energia gyorsítja az új SANTA FE Hybridet.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The parallel work of the electric motor and the petrol engine of the new Hyundai SANTA FE Hybrid.

   Gyorsítás / emelkedő.

   Intenzív gyorsítás során vagy emelkedőn haladva a villanymotor és a benzinmotor egyaránt működik, maximális gyorsulást biztosítva, minimális üzemanyag-fogyasztás mellett.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV using the petrol engine or the electric motor.

   Állandó sebesség.

   Állandó sebességű haladás esetén a benzinmotor vagy a villanymotor mozgatja a járművet, attól függően, hogy az adott pillanatban melyiknek kedvezőbb a hatásfoka.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The Regeneratív fékezés system of the new Hyundai SANTA FE Hybrid charging the battery.

   Lassítás / lejtmenet.

   A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Lassításkor vagy lejtőn haladva a rendszer áramot termel és tölti az akkumulátort.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The Regeneratív fékezés system of the new Hyundai SANTA FE Hybrid charging the battery.

   Regeneratív fékezés.

   Ha lassul az autó (pl. fékezéskor vagy lejtmenetben), a villanymotor generátorként működve visszanyeri a felszabaduló mozgási energiát, és elektromos energiává alakítja azt át, amit aztán az akkumulátorban tárol.

  1. 1

  Üzemmód és terepüzemmód választó.

  Hó vagy homok? Sportos vagy takarékos? Ön dönt. Válasszon a körülményekhez vagy hangulatához illő üzemmódot. A Sport üzemmód fokozott menetdinamikát kínál módosított kormányrásegítéssel, váltási pontokkal és gázreakciókkal. Az Öko üzemmód kiemelkedő takarékosságot biztosít: módosítja a gyorsítóképességet, a váltási pontokat és a klímaberendezés teljesítményét. A Komfort üzemmód normál teljesítményt, kedvező üzemanyag-fogyasztást nyújt.

  An image of the Terrain Mode Selector on the new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV.
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Illustration of the snow terrain mode of the new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV.

   Hó üzemmód.

   Az optimális vezethetőség érdekében úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a kerekek csúszós, behavazott úton minél kisebb mértékben pörögjenek ki.

  2. Illustration of the sand terrain mode of the new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV.

   Homok üzemmód.

   Úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a jármű puha, nagy ellenállású útfelületen minél finomabban tudjon elindulni, és optimálisan tudjon haladni.

  3. Illustration of the mud terrain mode of the new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV.

   Sár üzemmód.

   Úgy módosítja a motor forgatónyomatékát, a váltási programot, a kipörgésgátló működését és az összkerékhajtás nyomaték-elosztását, hogy a jármű csúszós, nagy ellenállású útfelületen optimálisan tudjon teljesíteni.

   HTRAC™ összkerékhajtási rendszer.

   Rossz idő? Hajtűkanyar? Semmi probléma. Az új SANTA FE innovatív HTRAC™ összkerékhajtási rendszere optimális vezethetőséget és kanyarvételi képességet biztosít, így Ön biztonságosabban és felszabadultabban vezethet a csúszós városi utcákon vagy a bukkanókkal tarkított országutakon.

   Side view of the new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV.

   Vadonatúj járműplatform.

   Az új SANTA FE a Hyundai vadonatúj, harmadik generációs platformjára épül. Ez számottevő előrelépést tesz lehetővé a menetteljesítmények, a vezethetőség, a takarékosság és a biztonság terén.

   The MacPherson suspension of the new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV.

   Sportos futómű.

   A MacPherson rugóstagok fokozott stabilitást és komfortos rugózást biztosítanak. A többlengőkaros hátsó felfüggesztés még kényelmesebb rugózást kínál, ugyanakkor kevesebb helyet foglal el.

   Kapcsolódás

   Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben.

   Az új SANTA FE Hybrid magától értetődő módon megkapta a legújabb technológiákat, mint az okostelefon-tükrözés, és az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amellyel okostelefonjáról vagy szóban vezérelheti autóját. A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. A close-up image of the upgraded wireless charging pad in the new Hyundai SANTA FE Hybrid.

    Vezeték nélküli töltés.

    A továbbfejlesztett vezeték nélküli töltőfelület még nagyobb teljesítménnyel tölt, így hatékonyan képes gyorsan és egyszerűen tölteni a telefont, gubancolódó kábelek nélkül.

   2. A close-up image of the Apple Car Play and Android Auto screen in the new Hyundai SANTA FE Hybrid.
    2

    Apple CarPlay és Android Auto.

    Mostantól kábeles csatlakozás nélkül tükrözheti okostelefonját a 8 colos érintőképernyőre, köszönhetően a vezeték nélküli Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióknak.

   3. An image of a smartphone with the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app active.

    Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

    Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódás és intelligens funkciók segítségével teszi kényelmesebbé az utazást.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

     Távolból működtethető
     központi zár.

     Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: az új SANTA FE Hybrid emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

     Célállomás autóba küldése.

     Navigációs rendszerrel felszerelt új SANTA FE esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

     Jármű keresése.

     Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

     Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

     A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni az új SANTA FEt – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, az alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

     Autó diagnosztikai információ.

     Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmazhat, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of bluelink app on the iPhone: Jármű állapot lekérdezése

     Jármű állapot lekérdezése.

     Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: az üzemanyagszinttől kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át az ablakok és a csomagtérajtó helyzetéig.

    1. 1
    Close-up of the all-new Hyundai SANTA FE Hybrid AVN touchscreen with navigation system on screen

    Online útvonaltervezés.

    Az online útvonaltervezés lényege, hogy az útvonalat immár nem a navigációs rendszer processzora tervezi meg, hanem a Hyundai felhőben működő, nagyteljesítményű szervere. Hogy ez miért jobb? Mert így pontosabban lehetséges előre jelezni a forgalom alakulását és az érkezés várható idejét, és megbízhatóbban tervezhetők újra az útvonalak.

    Blue link Navigáció utolsó szakaszon function

    Navigáció utolsó szakaszon.

    Elképzelhető, hogy az új SANTA FEvel valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel igazítja Önt útba.

    Kényelem

    Intelligens kényelem és praktikum.

    Az új SANTA FE Hybrid a legkiválóbb kényelmi és praktikus szolgáltatásokat biztosítja, a rendkívül sokoldalú üléselrendezéstől kezdve az olyan mindennapos megoldásokig, mint az intelligens, motoros mozgatású csomagtérajtó. Családtagjai és barátai nagyra értékelik majd a megnövelt második és harmadik üléssori lábteret, a még tágasabb csomagtartót, valamint a belső tér stratégiai jelentőségű pontjain elhelyezett, ötletes tároló megoldásokat.

    nterior view of the new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV showing all the seats.
    Interior view of the new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV showing a child adjusting the headrest.

    Kiválóan variálható ülésrendszer.

    Hosszú utazásra készül? A 40/20/40 arányban osztva dönthető, második sori üléseket eltolva a csomagok és az utasok igényei szerint módosíthatja a férőhelyeket. A második üléssort egyetlen gombnyomással előre húzhatja, így kényelmesen szállhat be a harmadik sori ülésekre. Első osztályú kényelem akár hét utas számára, tágas csomagtérrel megtoldva.

    A picture of the head-up display inside the new Hyundai SANTA FE Hybrid SUV.

    Head-up kijelző.

    A head-up kijelző közvetlenül a szélvédőre vetíti az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a navigációs útba igazítás, vagy a figyelmeztető jelzések, és ezzel biztonságosabbá teszi az utazást.

    KRELL prémium audiorendszer.

    A KRELL prémium audiorendszer kimagasló hangzást biztosít. A tíz darab felső kategóriás hangszóró a SANTA FE minden utasát lenyűgöző zenei élményben részesíti. A 12 csatornás prémium erősítő legnagyobb teljesítménye 589 watt. A KRELL Automotive az Egyesült Államokban működő KRELL felső kategóriás audio-specialista prémium autóipari audiorendszereket fejlesztő márkája.

    Image of KRELL premium audio system inside the new Hyundai SANTA FE Hybrid SUV. 

    Biztonság

    Vigyáz Önre és szeretteire.

    Az élvonalbeli Hyundai SmartSense biztonsági funkcióknak és az olyan fejlett vezetőtámogató rendszereknek köszönhetően, mint az autópálya menettámogató funkció vagy a hátrameneti ütközéselkerülő támogatás, az új SANTA FE Hybrid a prémium kategóriás szabadidőjárművekkel is felveszi a versenyt. Még automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer is rendelhető, amely leparkolja Ön helyett az autót.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. The new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV from the rear parked in front of a house.

     Távirányításos intelligens parkolást segítő rendszer (RSPA).

     Az új SANTA FE Hybrid távvezérléssel leparkolható, illetve előhívható a parkolóhelyéről. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.

    2. The new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV using the Reverse Parking Collision-Avoidance Assist.

     Tolatási manőver során bekövetkezendő ütközést megelőző rendszer (PCA-R).

     Az új funkció a hátsó és oldalsó radarok együttes alkalmazásával észleli, ha akadály felé tolatunk. Ilyenkor figyelmeztető jelzést ad le, valamint szükség esetén működésbe hozza a fékeket, így kerülve el az ütközést.

    3. The new Hyundai SANTA FE Hybrid 7 seat SUV from the front driving down a highway.

     Autópálya asszisztens (HDA)

     Az új SANTA FE Hybrid elsőként kapott autópálya menettámogató funkciót (HDA). A sávkövető asszisztens funkcionalitást az intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján sebességkorlátozással védett szakaszokon vagy zónákban automatikusan szabályozza a jármű sebességét. A kormánykeréken elhelyezett gomb segítségével egyetlen mozdulattal aktiválható a HDA rendszer.

     Vigyáz Önre és szeretteire.

     Az új SANTA FE Hybrid Önre és utasaira is vigyáz. A hat légzsák (kettő elülső, kettő oldal- és kettő függönylégzsák) mellett jóval fejlettebb ütközésvédelmi teljesítményt nyújt a Hyundai vadonatúj járműplatformja. Az új szerkezet hatékonyabban képes elnyelni az ütközés energiáját, miközben az utascella a lehető legcsekélyebb mértékben deformálódik.

     Ismerje meg a hétszemélyes szabadidőjármű képességeit.

     Márkánk európai zászlóshajójaként az új SANTA FE Hybrid nem csupán nagyobb, de jobb is lett. Tapasztalja meg a nagyobb helykínálatot, valamint a fejlett, intelligens technológiai újdonságokat, az ultramodern kapcsolódási megoldásoktól a kiemelkedően takarékos új hajtásláncokig. További részletekért kattintson az alábbi nézőképekre.