Kiemelkedő technológia.

Az új Kona Hybrid intelligens technológiák hosszú sorával támogatja az aktív életmódot, a legújabb, ösztönösen kezelhető kapcsolódási megoldásoktól kezdve az élvonalbeli biztonsági funkciók hiánytalan választékán át a kiemelkedően takarékos hibrid hajtásláncig.

Menetteljesítmények

Még izgalmasabb vezethetőség. Még kisebb károsanyag-kibocsátás.

Egy ritkán tapasztalható kombináció: egy élvezetesen vezethető hibrid. A sportos szabadidőjármű különlegesen hangolt, közvetlen befecskendezéses benzinmotorjához egy akkumulátorról táplált villanymotor társul. Ezek együtt kiemelkedő erőkifejtésre képesek, kombinált teljesítményük 141 lóerő, az együttes forgatónyomaték 265 Nm. Ha ehhez hozzávesszük a hatfokozatú, sportos duplakuplungos sebességváltót, lenyűgöző vezetési élményben lesz részünk, amely bőséges forgatónyomatékkal teszi élvezetessé az utazást. .

The stats of the sporty and efficient new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.
1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Illustration of the petrol engine of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Benzinmotor

  Az egyedi hangolású 1,6 literes közvetlen befecskendezéses GDI benzinmotor legnagyobb teljesítménye 105 LE; hatásfoka az egyik legjobb a kategóriában.

 2. Illustration of the electric motor of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Villanymotor.

  Élvezze az elektromos gyorsulást. A 32 kW-os villanymotor kiemelkedő forgatónyomatékot és csekély energiafogyasztást biztosít. Emellett álló helyzetből lenyűgöző gyorsítóképességgel ruházza fel az autót.

 3. Illustration of the lithium-ion polymer battery of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Lítium-ion polimer akkumulátor.

  Az 1,56 kWh kapacitású, nagyteljesítményű akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és az energiatárolásban egyaránt remekel.

 4. Illustration of the dual clutch transmission of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Hatfokozatú duplakuplungos sebességváltó

  Az innovatív duplakuplungos sebességváltó (DCT) finom vezethetőséggel és még jobb gázreakciókkal teszi élvezetesebbé az utazást.

 5. Close up image of the paddle shifters in the Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Váltófülek.

  Szeretné kézben tartani az irányítást? Sport üzemmódban a kormány mögötti kapcsolófülek kézi sebességváltást tesznek lehetővé, ezzel téve izgalmasabbá a vezetést.

  Energiaáramlás.

  Az új KONA Hybrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között; időnként mindkettőt egyidejűleg használva. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba. Ezt az összetett energiaáramlást szemléltetik az alábbi animációk.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The electric motor helping the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV accelerating.

   Elindulás / kis sebességű haladás

   Elinduláskor, illetve kis sebességű haladáskor az akkumulátorban tárolt elektromos energia gyorsítja a KONA Hybridet.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The electric motor and petrol engine working in parallel in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

   Gyorsítás / emelkedő

   Intenzív gyorsítás során vagy emelkedőn haladva a villanymotor és a benzinmotor egyaránt működik, maximális gyorsulást biztosítva, minimális üzemanyag-fogyasztás mellett.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The electric motor or petrol engine powering the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

   Állandó sebesség

   Állandó sebességű haladás esetén a benzinmotor vagy a villanymotor mozgatja a járművet, attól függően, hogy az adott pillanatban melyiknek kedvezőbb a hatásfoka.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system charges the battery while slowing the new Hyundai Kona Hybrid.

   Lassítás / lejtmenet

   A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Lassításkor vagy lejtőn haladva a rendszer áramot termel és tölti az akkumulátort.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system charges the battery while slowing the new Hyundai Kona Hybrid.

   Regeneratív fékezés

   Ha lassul az autó (pl. fékezéskor vagy lejtmenetben), a villanymotor generátorként működve visszanyeri a felszabaduló mozgási energiát, és elektromos energiává alakítja azt át, amit aztán az akkumulátorban tárol.

  1. 1

  Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás, csekélyebb károsanyag-kibocsátás: ECO-DAS.

  A kiváló üzemanyag-fogyasztáshoz és csekély CO2-kibocsátáshoz a környezetbarát vezetési stílust támogató ECO-DAS rendszer is hozzájárul. Amikor Ön betáplál egy címet a navigációs rendszerbe, a prediktív energiagazdálkodási rendszer kielemzi az útvonalat, és a domborzati adatokat is figyelembe véve állítja össze az elektromos és benzinmotor használatának optimális megosztását. A vitorlázási segédlet tájékoztatja a vezetőt, ha hamarosan fékeznie kell, és ezzel hozzájárul az üzemanyag-fogyasztás csökkentéséhez.

  Biztonság

  Élvonalbeli biztonsági és fejlett vezetőtámogató rendszerek.

  Mivel szerettei biztonságánál semmi sem fontosabb, az új Kona Hybrid többet nyújt, mint valaha. Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az új Kona Hybrid mostantól a legmodernebb aktív biztonsági és vezetőtámogató technológiákat kínálja, amelyek gondtalanabbá teszik az utazást.

  The Intelligent Speed Limit Warning recognizing road speed signs in the new Hyundai Kona Hybrid.

  Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA).

  Észleli a sebességkorlátozásokat, valamint az előzési tilalmat, és a releváns információt valós időben megjeleníti a navigációs berendezés kijelzőjén és a műszeregységben.

  Kapcsolódás

  Élvonalbeli online komfort.

  Az új Kona Hybrid megkapta az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink® Connected Car szolgáltatások, amelyek révén okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelheti autóját. A 10,25 colos széles formátumú képernyővel szerelt navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

  The 10.25” touchscreen of the new Hyundai Kona Hybrid supporting Apple CarPlay™ and Android Auto™.
  2

  10,25 colos érintőképernyős navigációs rendszer.

  A 10,25 colos érintőképernyő támogatja az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciókat, amelyek segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és azokat közvetlenül a nagy érintőképernyőről kezelheti.

  Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

  A Bluelink® Connected Car szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe az új Kona Hybrid fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

  The personalized user profile inside the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Személyre szabható felhasználói profil.

  Mentse kedvenc beállításait. Mostantól elmentheti infotainment beállításait: a választott nyelvet, vagy a Bluetooth és a navigációs rendszer paramétereit.

  The feature voice control in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Kiterjesztett hangfelismerés.

  Egyszerű szóbeli utasítással aktiválhatja és szabályozhatja az olyan fedélzeti funkciókat, mint a klímaberendezés, az infotainment rendszer, vagy a külső tükrök és a kormánykerék fűtése.

  Bluelink® okostelefonos alkalmazás.

  Vezérelje autóját okostelefonjáról. A Bluelink alkalmazás az okostelefonon keresztül teremt kapcsolatot autójával, így Ön könnyedén működtetheti az ajtózárakat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, és így tovább. További tájékoztatás alább.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Távolból működtethető központi zár.

   Elfelejtette bezárni autóját? Ne aggódjon: az új Kona Hybrid emlékeztető üzenetet küld okostelefonjára. Ezután elég beírnia PIN kódját, és egyetlen gombnyomással máris bezárhatja vagy kinyithatja autóját.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Célállomás autóba küldése.

   Navigációs rendszerrel felszerelt új Kona Hybrid esetén a Bluelink alkalmazással már azelőtt rákereshet úti céljára, hogy beszállna a gépkocsiba. A Bluelink ezt követően szinkronizálja az útvonalat a navigációs rendszerrel. Nincs más dolga, mint beszállni és megnyomni a 'Go' gombot.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Jármű keresése.

   Nem emlékszik, merre parkol? Nyissa meg a Bluelink alkalmazást, és a világ bármely pontján megnézheti, hol található járműve.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Riasztó bekapcsolására figyelmeztető jelzés.

   A Bluelink mindig szemmel tartja autóját. Ha valaki megpróbálná feltörni az új Kona Hybridet – az ajtózárat kiiktatták, az ajtót kinyitották –, a Bluelink alkalmazás üzenetet küld okostelefonjára.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Autó diagnosztikai információ.

   Teljes körű járműdiagnosztikai vizsgálatot kezdeményezhet a Bluelink alkalmazásból. A jelentés olyan információkat tartalmaz, mint az abroncsnyomás, a hibakijelző, a légzsákok, a fékrendszer és így tovább.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: Autó diagnosztikai információ

   Jármű állapot lekérdezése.

   Üzemanyagra van szüksége? Nyissa meg az alkalmazást. Bármikor a távolból hozzáférhet járműve adataihoz: a tankolásig megtehető távolságtól kezdve az ajtók és ajtózárak állapotán át a csomagtérfedél és az ablakok helyzetéig.

  1. 1
  Screenshot of bluelink app on the iPhone: last mile navigation.

  Utolsó szakasz navigációja.

  Elképzelhető, hogy az új Kona Hybriddel valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel igazítja Önt útba.

  Kényelem és praktikum

  Élvezze az élvonalbeli kényelmi szolgáltatásokat.

  Ami pedig a praktikumot illeti, az új Kona Hybrid innovatív esztétikai és műszaki megoldások széles skálájával teremti meg a komfort és a funkcionalitás legmagasabb szintjét - az utasok számára is. Olyan funkciókról van szó, mint a fűthető hátsó ülések vagy a második sori USB csatlakozó.

  A seat inside the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Fűthető és szellőztethető ülések.

  Télen meleg, nyáron hűvös. Mindkét első ülés rendelhető fűthető és szellőztethető kivitelben.

  The rear USB port comforting the heated backseats in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Hátsó üléskomfort.

  A hátul utazók fűthető üléseknek, valamint az okostelefonok töltésére is alkalmas, praktikus hátsó USB aljzatoknak örvendhetnek.

  Környezeti hangulatvilágítás.

  Az új hangulatvilágítás technológia az átrajzolt középkonzolt és a lábteret megvilágítva hangsúlyozza ki a belső tér kecses karakterét.

  The new ambient light technology in the centre console and footwell of the new Hyundai Kona Hybrid.
  The electric parking brake in the centre console of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Elektromos rögzítőfék (EPB).

  Az elektromos rögzítőfék kapcsolója szintén a középkonzolon található. Ez nem csak praktikus és könnyen használható, de hasznos helyet is szabadít fel a belső térben.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The rear-view camera in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV for easy and safe parking.

   Tolatókamera.

   Jobb látási viszonyok parkolás és vezetés közben. Elég egy gombnyomás, és a tolatókamera megjeleníti a központi érintőképernyőn a Kona mögötti területet - akár menet közben is.

  2. The Head-up display in the new Hyundai Kona Hybrid projecting important informations in your sight.

   Head-up kijelző (HUD).

   A könnyen leolvasható head-up kijelző közvetlenül a vezető látómezejébe vetíti az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a navigációs útbaigazítás vagy a figyelmeztető jelzések, és ezzel biztonságosabbá teszi a vezetést.

  3. The paddle shifters controlling the 6-speed Dual Clutch Transmission of the new Hyundai Kona Hybrid.

   Váltófülek.

   Szeretné kézben tartani az irányítást? Sport üzemmódban a kormány mögötti kapcsolófülek kézi sebességváltást tesznek lehetővé, ezzel téve izgalmasabbá a vezetést..

  4. The heated steering wheel inside of the new Hyundai Kona Hybrid.

   Fűthető kormánykerék.

   Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. Élvezni fogja a gyorsan felmelegedő kormánykerék kényelmét.