A hibrid magasabb szintje.

A merész és semmihez sem fogható új Kona Hybrid formavilága teljes körűen megújult. Magabiztos megjelenését kecsesebb, kifinomultabb vonalak erősítik: markánsan különbözőik a kategória többi képviselőjétől.

Külső

Pompás megjelenés, feltöltve.

A lenyűgöző, új külső formaterv kecses kifinomultságával és látványos védőborításaival hívja fel magára a figyelmet. A megnyújtott motorházfedél hirtelen ér véget a központi hűtőrács fölött; széles, karakteres kialakítása erőteljes megjelenést kölcsönöz az új Kona Hybridnek. A továbbfejlesztett LED-es nappali világítás keskeny, éles fényrajzolatot ad.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Az új Hyundai Kona Hybrid kompakt szabadidőjármű robusztus stílusa és egyedi formavilága, elölnézetből.

  Elölnézet

  A megújult, látványos lökhárító lendületesen kapcsolódik a kerékív-toldatokhoz, egyedi, robusztus övet húzva a merészen megrajzolt új hűtőmaszk alá.

 2. Az új Hyundai Kona Hybrid sportos sziluettje, oldalnézetből.

  Oldalnézet.

  A sportos sziluettet még hangsúlyosabbá teszik a vállat kihangsúlyozó törésvonalak, illetve a letisztultabb, harmonikusabb orrész közötti, optikai kapcsolat.

 3. Az új Hyundai Kona Hybrid kompakt szabadidőjármű hátsó lökhárítója és robusztus alsó védőeleme, hátulnézetből.

  Hátulnézet.

  Az új hátsó lökhárító az elöl és oldalt látott koncepciót követi; megjelenését a robusztus új, fémhatású védőelem teszi hangsúlyosabbá.

  Engedje érvényesülni személyiségét. Az Ön autója. Az Ön színei.

  Kedve és ízlése szerint válogathatja össze az új Kona Hybrid stíluselemeit. Hat új árnyalat jelent meg a palettán; a szemkápráztató sziluetthez tízféle karosszériaszín közül választhat. Ezen túlmenően a Phantom Black árnyalatú, kéttónusú tetőlemez és külső tükörház révén tökéletesen személyes ízléséhez igazíthatja autója megjelenését.

  Belső

  Élvonalbeli kapcsolódási technológiák, kifinomult kényelem.

  Az új Kona sokoldalú, kényelmes belső tere az elődnél is modernebb, kifinomultabb hatást kelt. A megújult kialakítás egyszerre robusztus és kifinomult, így tökéletes választás az aktív életet élő ügyfelek számára, ráadásul minden részletében harmonizál a látványos külsővel. Ami pedig az intelligens megoldásokat illeti, a legmodernebb kapcsolódási és kényelmi szolgáltatások közül válogathat.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. 10,25 colos, teljesen digitális műszeregység.

   A ragyogó, teljesen digitális 10,25 colos műszeregység még modernebb hangulatot teremt a belső térben. A kijelző színvilága a választott üzemmódtól - Öko vagy Sport - függően változik. A jobb oldali kijelző olyan, a hibrid hajtásláncra vonatkozó információkat jelenít meg, mint az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje, vagy a pillanatnyi energiafelhasználás.

  2. Az új Hyundai Kona Hybrid új 10,25 colos érintőképernyőjén keresztül könnyedén hozzáférhet a fedélzeti funkciókhoz.

   10.25 colos érintőképernyő.

   Az új 10,25 colos érintőképernyőn keresztül könnyen hozzáférhet a fedélzeti funkciókhoz, a szórakoztató rendszerhez, a navigációs berendezéshez, valamint - az okostelefon-tükrözésnek köszönhetően - kedvenc alkalmazásaihoz és zeneszámaihoz.

  3. Új hangulatvilágítás az új Hyundai Kona Hybrid középkonzolján és lábterében.

   Modern belső formai részletek.

   A belső tér kiemelkedő formai részletei között említést érdemel a hangulatvilágítás, amely az új Kona Hybrid új középkonzolját és lábterét világítja meg.

   Új belső színvilágok.

   Az új Kona megújult belső szín- és anyagválasztékot kínál: rendelhető egyszínű fekete vagy kéttónusú világos bézs kivitelben, illetve khaki bőrkárpitozással.

   Ismerje meg részletesen az új KONA Hybridet.