Hírek


Hyundai e-card MVM Mobiliti együttműködésHyundai e-card MVM Mobiliti Hyundai együttműködés


A Hyundai Holding Hungary Kft. és az MVM Mobiliti Kft. közös programot dolgozott ki e-autós ügyfelei számára. A Hyundai e-card program révén a Hyundai-tulajdonosok kedvezményes töltési lehetőséget vehetnek igénybe a Mobiliti szolgáltatási körébe tartozó elektromos töltőberendezéseken.

Hyundai e-card MVM Mobiliti Hyundai együttműködés

A töltéshez, valamint a kedvezmények eléréséhez egyedi fizikai ügyfélkulcsot, azaz egy plasztikkártyát biztosítanak a felhasználók részére. A kártya használatával kényelmesen, egyszerűen indítható a töltési folyamat, illetve lehetőség nyílik a Mobiliti Hyundai díjcsomag használatára, mely kizárólag Hyundai-ügyfelek számára elérhető.

„Nagy örömmel írtuk alá az együttműködésünket tartalmazó szerződést az MVM Mobiliti Kft-vel, hiszen kiemelten fontosnak tartjuk, hogy az egyre növekvő számú Hyundai elektromos autó tulajdonos egyszerűen és kedvező feltételek mellett tölthesse autóját. A vadonatúj IONIQ 5 modell esetében ez kiemelten fontos, hiszen ez az autó képes 220 kW töltést is felvenni, és erre a teljesítményre jelen pillanatban az IONITY töltőoszlopok képesek. A Hyundai e-card segítségével gyorsan, kedvezményesen és egyszerűen tölthetik fel autóikat a használók.” – emelte ki Kovács Pál, a Hyundai Holding Hungary Kft. ügyvezetője.

Hyundai e-card MVM Mobiliti Hyundai együttműködés

A díjcsomaggal kedvezményes áron vehetik igénybe a Mobiliti szolgáltatásait Magyarországon a társasághoz tartozó 1500 töltési ponton. A Mobiliti roamingszerződéseinek köszönhetően az országhatáron kívül 39 ország 312 töltőhálózatán is tölthetik autójukat a kártya használatával.

Balogh Szabolcs, a MVM Mobiliti Kft. ügyvezetője elmondta: A Mobiliti kiemelten fontosnak tartja, hogy ügyfelei számára olyan megbízható szolgáltatást nyújtson, amely megkönnyíti az elektromos autók használatát. Bízunk benne, hogy a Hyundai-jal kötött megállapodásunk által új ügyfeleink is elégedettetek lesznek. Ez az együttműködés egy újabb jelentős mérföldkő cégünk életében.

Hyundai e-card MVM Mobiliti Hyundai együttműködés

Hyundai e-card MVM Mobiliti Hyundai együttműködés A Hyundai-töltőkártya a Mobiliti saját mobilapplikációjának segítségével aktiválható. Az applikáció adatbázisa tartalmazza a Mobiliti teljes töltőhálózatát, és tájékoztatást ad többek között a töltők aktuális foglaltságáról is. A Mobiliti alkalmazással a folyamatosan bővülő kényelmi szolgáltatások is elérhetők.

Hyundai e-card program keretében a Hyundai Holding Hungary Kft. minden 2021-ben értékesített IONIQ 5 modellhez egyéves előfizetést biztosít az IONITY Világjáró díjcsomagra. A kártya aktiválásától számított 1 évig (365 napig) az IONIQ 5 tulajdonosai előfizetési díj nélkül érhetik el a szolgáltatást, és az IONITY ultragyors töltőin 110 Ft/kWh áron tölthetnek Európa-szerte. Az 1 évet követően a díjcsomag - a szolgáltatási díj ellenében - továbbra is elérhető, meghosszabbítható, melyhez az új szerződés megkötésére a Hyundai márkakereskedői hálózatában nyílik majd lehetőség.

Töltési díjak

A Mobiliti regisztrált Hyundai-ügyfelei számára a következő kedvezménytípusok érvényesíthetők:

  • Prepaid kupn – megjelölt névértékű címletben előre feltöltött keretösszeg, mely a Mbiliti-, INITY- és ramingtöltőkön használható fel.
  • Díjcsmagkedvezmény: Mbiliti Hyundai-előfizetés
  • Díjcsmagkedvezmény: Mbiliti INITY Utazó-előfizetés
  • Díjcsmagkedvezmény: Mbiliti INITY Világjáró-előfizetés

Hyundai e-card MVM Mobiliti Hyundai együttműködés

IONITY töltési díjak:

Hyundai e-card MVM Mobiliti Hyundai együttműködés

375 Ft/EUR MNB-árfolyamig garantált bruttó árak

Az IONITY töltési díjak Magyarországon és külföldön is megegyeznek! (Az IONITY-előfizetést Magyarországon elsőként a Mobiliti tette elérhetővé.)

  • Az IONITY nagy teljesítményű (ultra-) töltőállomás-hálózata Magyarországon 4 helyszínen 16 töltőoszlopot, Európában pedig jelenleg 21 országban több mint 340 ultragyors töltőállomást működtet.
  • A Mobiliti Utazó csomaggal 210 Ft/kWh, a Világjáró csomaggal pedig 110 Ft/kWh áron tölthetnek Európa-szerte az IONITY ultragyors töltőin 280 Ft/kWh helyett.

A Mobiliti töltőhálózatának részletes listája - a Mobiliti, illetve a Mobiliti szolgáltatási körébe tartozó e-Mobi töltőállomások - a https://www.mobiliti.hu/emobilitas/nyilvanos-toltes/hol-tolthetek oldalon megtalálható.

További információk: www.mobiliti.hu