Hírek

Sajtóközlemény


A Hyundai Motor kedvcsináló előzetesen mutatta meg legújabb sportmodelljét, a vadonatúj i20 N ferdehátút


  • • A Hyundai Motor hamarosan bemutatja legújabb sportmodelljét, a vadonatúj i20 N-t, amely révén az i20 modellcsalád is részesül a motorsport izgalmaiban
  • • Az i20 WRC rali versenyautó által ihletett, vadonatúj i20 N minden téren sportos élményt kínál
  • • A vadonatúj i20 N kompromisszumokat nem ismerő kialakítását a motorsport világából merített jellemzők és stíluselemek sora teszi még erőteljesebbé
  • • A Hyundai kóstolót ad a Hyundai i20 N kipufogóhangjából isOffenbach, 2020. október 9. – A Hyundai Motor közzétette legújabb nagyteljesítményű modelljének, a vadonatúj i20 N ferdehátúnak az első kedvcsináló előzetesét. A versenypályára termett hot hatch a vadonatúj i20 városi kisautó alapjaira épül, stílusában pedig az i20 WRC rali versenyautóból merít ihletet.


Az i30 N és i30 Fastback N után tehát újabb taggal bővül a Hyundai sportmodelljeinek európai választéka. Ahogy a Hyundai egyéb N sportmodelljei, a vadonatúj Hyundai i20 N is exkluzív motorteljesítménnyel és innovatív menetdinamikai technológiákkal okoz örömöt a sportos vezetés élményét kereső ügyfeleknek.


A vadonatúj i20 N dinamikus formavilága a Hyundai 'érzéki sportosság' formanyelven alapul, amely erőteljes megjelenést kölcsönöz a járműnek. Az orr meghatározó stíluseleme az a megnövelt légbeömlő, amely a turbómotornak, illetve a fékek hűtéséhez szállít friss levegőt. Profilból a 18 colos, egyedi keréktárcsák tűnnek fel; a matt szürke kivitelű kerek N márkajelzésű féknyergeket rejtenek. Szintén egyedi a modell sportos természetét kihangsúlyozó küszöbtoldat. Hátul jellegzetes légterelő javítja a modell aerodinamikai adottságait, így az az időjárási körülményektől függetlenül, minden típusú úton élvezetesen vezethető.

 

A kizárólag a Hyundai N modellekhez megrendelhető Performance Blue fényezés a vadonatúj i20 N esetében opcióként Phantom Black tetőlemezzel is társítható, míg a beltérben piros részletek hangsúlyozzák ki a Hyundai motorsport génjeit. Hogy a rajongók még nagyobb lelkesedéssel várják az i20 N érkezését, a Hyundai az autó kipufogóhangjának egy rövid részletét is közzétette: ebből azonnal kiderül, hogy az i20 N is megörökölte a Hyundai N típusokra jellemző, különleges orgánumot.


https://www.hyundai.news/eu/model-news/hyundai-motor-reveals-teaser-of-the-all-new-i20-n/


A további részletekkel hamarosan jelentkezünk.