Hyundai e-card

Hyundai e-card
Az Ön töltőkártyája Magyarország és 39 további ország 312 töltőhálózatához, 145 000 töltőponttal.

A Hyundai e-card program révén a Hyundai-tulajdonosok kedvezményes töltési lehetőséget vehetnek igénybe a Mobiliti szolgáltatási, illetve roaming körébe tartozó elektromos töltőállomásokon. A töltéshez, valamint a kedvezmények eléréséhez egyedi fizikai ügyfélkulcsot, azaz egy plasztikkártyát biztosítunk ügyfeleink részére.

A kártya használatával egyszerűen és kényelmesen indítható el a töltési folyamat. A Hyundai e-card díjcsomag kedvezményes árú töltési lehetősége kizárólag Hyundai-ügyfelek számára érhető el.

A Hyundai e-card nagy előnye, hogy használata során elég csak a Mobiliti appban regisztrálni. A töltési folyamat a Hyundai e-carddal indítható el azokon a töltőpontokon, ahol a szolgáltató töltői támogatják az RFID hitelesítést.

Ehhez valamennyi töltőn elegendő csupán a Mobiliti alkalmazás vagy a Hyundai e-card használata, nem szükséges más külső szolgáltatók alkalmazásának letöltése és a hosszadalmas regisztrációs folyamatok végigvitele.

A kártya használatával számos más hálózat is elérhető kül- és belföldön egyaránt – akár az IONITY 350 kW teljesítményű, szupergyors töltői is.

A külföldi töltések esetében kérjük, hogy a Mobiliti applikációban a roaming országok kerüljenek kiválasztásra használat előtt.

A roaming töltések díját is a Mobiliti elszámolási rendszerén keresztül, forintban egyenlíthetik ki, emellett a Mobiliti nem alkalmaz előterhelést a bankkártyákon.

A Hyundai e-card szolgáltatás az alábbi töltési típusokat különbözteti meg.

AC töltési kapacitása 22 kW
DC töltési kapacitása 22 kW
DC töltési kapacitása 40 kW
HPC töltési kapacitása max. 350 kW-ig

A töltőállomás AC töltési kapacitása, legfeljebb 22 kW (AC – váltakozó áram)

A töltőállomás DC töltési kapacitása, legfeljebb 22 kW (DC – egyenáram)

A töltőállomás DC töltési kapacitása, legalább 40 kW (DC – egyenáram)

A töltőállomás HPC töltési kapacitása, max. 350 kW-ig (HPC – nagy teljesítményű töltés)

Tarifák Magyarországon

Töltés Mobiliti app használatával
A Mobiliti hálózatában a töltés a Mobiliti alkalmazással indítható el, így nyújtva komplex szolgáltatást az elektromos autók magyarországi töltéséhez.

Ügyfeleink Magyarország közel 1500 töltési pontján használhatják a megújult alkalmazást és az egyedi fizikai ügyfélkulcsot.

Alkalmazásunkkal már nemcsak itthon, hanem Európa teljes területén tölthetnek felhasználóink.

A Mobiliti applikáció részletesen, naprakészen mutatja meg az összes magyarországi e-autó-töltőállomást. A letöltést követően az app internetkapcsolat nélkül is használható, így a tájékozódásra bármikor, bárhol lehetőséget nyújt.

A közösségi értékelési és kommentelési rendszernek köszönhetően a felhasználók azonnal megoszthatják egymással az állomásokkal kapcsolatos tapasztalataikat.

Fontos! A töltések indításához és a szolgáltatások igénybevételéhez a Mobiliti alkalmazásban a teljes regisztrációt el kell végezni, vagyis meg kell adni a számlázási címet és a bankkártya adatait!

Töltse le a Mobiliti applikációt!

A Mobiliti töltőhálózata

A Mobiliti saját beruházások révén mára már 1500 e-töltési pontból álló és egyre növekvő töltőállomás-hálózattal rendelkezik, így teljes országos lefedettséget biztosít az e-autósok számára.

A Shell-lel kötött megállapodás értelmében a székesfehérvári (M7) és a geleji (M3) pihenőnél lévő két villámtöltő-állomást is a Mobiliti üzemelteti.

Roaming partnerek

Kattintson roaming partnereink részletes listájáért!

Tudjon meg többet a roaming töltésről és a külföldi hálózatról!