Központi szerviz akciók

Hyundai szerviz akciók 2021 Ősz-Tél

Amikor közeledik az év vége és a hőmérséklet is elkezd csökkenni, akkor mindennél fontosabb, hogy felkészítse autóját a megváltozott körülményekre. Így biztonságosan vezetheti át Hyundai-ját a téli szezonon.

Hyundai 3 + 3 őszi-téli ajánlatok

Kedvezményes szolgáltatásaink

1. Téli átvizsgálás akár 0 Ft-tól*

Átnézzük és felkészítjük autóját a hideg idő és csúszós utak kihívásaira.
*MyHyundai felhasználók részére alap átvizsgálás, megbontás és műszeres diagnosztika nélkül.

Hyundai Prémium szerviz

2. Úton-útfélen-fékezésben

A csúszós utakon elengedhetetlen a tökéletes úttartás és a biztonságos megállás. Ellenőrizzük autója fékrendszerét és futóművét, ha pedig cserélni kell valamit, akkor kedvezményesen juthat alkatrészekhez.

Hyundai Prémium szerviz

3. Télen is feltöltődve

Akkumulátor-ellenőrzés, amely tartalmazza a gyári akkumulátor teszterrel elvégezhető akkumulátor-diagnosztikát.

Hyundai Prémium szerviz

Kedvezményes ajánlatok alkatrészre és tartozékra

1. A téli tapadáshoz

Válogasson téli gumiabroncs- és komplett téli kerékajánlataink széles választékából! Akár azonnal, készletről is. Érdeklődjön márkaszervizeinkben!

Hyundai Prémium szerviz

2. A könnyed indításhoz

Kedvezményesen vásárolhat akkumulátort, gyújtó- és izzítógyertyát, meghajtószíjat, vezérműláncot, valamint szűrőket, hogy gond nélkül induljon az autó és egyenletes legyen a járás.

Hyundai Prémium szerviz

3. Látni és látszani

Ősszel és télen a látási viszonyok igencsak megváltoznak, ezért különösen fontos, hogy kilássunk és jól látszódjunk. Nézze meg kedvezményes gyári izzókészlet és ablaktörlőlapát ajánlatainkat.

Hyundai Prémium szerviz

A kedvezményes szolgáltatásaink, alkatrész és tartozék ajánlatok érvényességi ideje: 2021.09.21. – 2021.11.15. A fenti hirdetés nem minősül ajánlattételnek. Az ajánlat tájékoztató jellegű, a részletekről, kérjük, érdeklődjön hivatalos Hyundai márkaszervizben! A hirdetésben szereplő képek illusztrációk.